Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 Hungaroring i Ungern 31 Juli- 5 Augusti  INSTÄLLD PGA COVID19

Fredagen den 31 Juli   

Avresa från Arlanda 15.15 Vi möter upp Er på Budapests flygplats Ni landar 17.25

Vi tar oss in till centrala Budapest där Vi checkar in på Vårt Hotell, här bor Ni de två första nätterna. I kväll tar Vi en kort promenad till Vår Middags Restaurang. 

Lördag den 1 augusti

Frukost på Hotellet, transfer till Hungaroring, em kval och div andra tävlingar transfer tillbaka till Hotellet på em. Kvällen fri för egna aktiviteter.

Söndag den 2 augusti

Frukost på Hotellet, utchekning därefter transfer till dagens Tävlingar på Hungaroring. Efter Finalen i Grand Pris tar Vi oss Söderut i Ungern Vi stannar efter Vägen och intar Middag på en Charda. Inchekning på Vårt Hotell i Szekszard. Här bor Vi nu i 3 nätter.

Måndag den 3 augusti

Vi åker till det kända badet i Harkany här badar Vi och har det skönt här kan man även välja till olika former av behandlingar ( fri villigt Tillägg) I kväll tar Vi en liten promenad till Vår Middags restaurang. 

Tisdag den 4 augusti

Vi besöker den kända staden Pecs, egen tid i staden. Tillbaka till Szekszard på kvällen. Kvälls utflykten går till en liten by utanför staden här äter Vi Middag vid en Vinkällare.

Onsdag den 5 augusti

Åter resa till Budapest, Vårt plan lyfter sedan 11.45 och Ni är åter i Stockholm Arlanda vid 13.00 förhoppningsvis rika på nya upplevelser. 

 

 

 

 

Frukost på Hotellet