Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Vinresa 2020 obs detaljer i Programmet kan komma att ändras    

16- 23 september   INSTÄLLD PÅ GRUND AV COVID-19

Vår Vinresa i September har blivit mycket populär och omtyckt. Vi gör resan lite unik då Vi besöker den Ungerska landsbygden och verkligen får till en familjär stämning på resan då Vi endast tar 30 personer på denna resa. Så varför inte prova oss det har flera än 350 resenär redan gjort.  Tyvärr har Norwegian ändrat flygtiderna där av har Vi fått anpassa Oss och gjort om programmet från förra året.

Program:

Onsdagen 16 September

16.45 Vi flyger från Arlanda med Norwegian. Flygresan till Budapest är på behagliga 2 timmar.

Vi möter upp Er på Flygplatsen i Ungern och Vår buss väntar på Er.  Vi åker till Vårt Hotell som ligger ca 40 km från Flygplatsen. Här bor Vi första Natten. Vi äter en enklare Middag.

Torsdag 17 september

Efter en härlig frukost åker Vi söderut till staden Pécs där Vi ska bo under två dagar. Vid ankomst äter Vi en gemensam Lunch. Lite egen tid efter lunch, senare på eftermiddag åker Vi till Vindistriktet Villany för Vinprovning och Middag.

Fredag den 18 september

I dag åker Vi till det kända Spa badet Harkany. Här kan man välja till olika former av behandling ( Tillägg). Vi är tillbaka till Hotellet på em. Kvällens Middag intas i centrala delarna av Pécs.

Lördag den 19 september

Nu checkar Vi ut från Vårt Hotell i Pécs, innan Vi åker till staden Székszard där vinfestivalen har börjat, gör Vi ett kort besök av staden Pecs där Ni får några timmar på egen hand. Vi äter en lunch efter vägen till Szekszárd. Efter lunch checkar vi in på Vårt Hotell i centrala Székszard. Efter detta är det Vinfestival som gäller. Middag intar Vi på festival området.

Söndag den 20 september

Förmiddag är fri för egna aktiviteter. Vid lunch tid åker Vi ut till en liten by och besöker en mindre vinkällare. Beroende på lite väder återkommer Vi med utförligare program när Vi är på plats. Under kvällen kommer Vi att inta en Vinprovning precis vid vinfestivalen samt så intar Vi även Middag här.

Måndag den 21 september

Efter en härlig frukost. Reser Vi nu tillbaka till Budapest. Vi gör en Guide tur i Budapest och Ni får lära känna staden. Vi börjar turen med en lunch vid stranden av Donau. Efter Guide turen checkar Vi in på Vårt Hotell i centrum. Här har Ni promenadavstånd till salu hallen mm. I kväll tar Vi en promenad till Vår Middags restaurang.

Tisdagen den 17 september

I dag har Ni fritt att utforska Budapest på egen hand. För dem som är intresserade annordnar Vi en kvällsutflygt på Donau. Detta har blivit en mycket populär avslutning på vinresan de sista åren. Priset på utflygten hittar Ni under priser. Middags bufe ingår inkl Vin till Maten.

Onsdagen den 18 september

I dag är det dags att checka ut från Vårt Hotell i Budapest.  Dock har Ni nästan en hel dag på egen hand i Budapest innan Vi tar oss  till Budapest flygplats för vidare hemresa till Arlanda. Vårt plan lyfter 19.35 från Budapest och landar på Arlanda 21.45 och förhoppningsvis rika på nya upplevelser.

 

Kontakta Oss om Ni Vill ha en Broschyr på Vinresan.